resepi bebola coklat

BAHAN-BAHAN: 300gm isi ikan tenggiri atau “yellow fish tail” (paling sesuai) segar; 2 sudu teh tepung jagung Garam secukup rasa; 1/2 sudu teh serbuk lada sulah; 1/2 – 3/4 cawan air sejuk (dalam peti) CARA MEMASAK: 1. 6. Bebola Biskut Marie Bahan-bahan 150gm biskut marie-di hancurkan 60gm coklat masakan, dicairkan 50gm jem (ikut suka) 50ml susu segar Hiasan : Manik gula, coklat rice atau kekacang Cara-cara : Satukan biskut marie, coklat cair dan jem, gaul rata. Kisar isi ikan hingga lumat. 2. Kemudian tuangkan kek coklat yang diramas dan bulatkan seperti bola. Reply. Naz jumpa di dapur lama Maklang Azie (ulampegaga.fotopages) yang sekarang ni telah ditutup oleh tuannya. Resepi Bebola Ikan (Fish Ball) Homemade. Hiaskan mengikut kreativiti anda. Bonanza Di Rumah! Reply. #resepi; #bebola; #kentang; #cheese; #leleh; Cover image via Hasni Usman (Facebook ... Hasilkan roti coklat goreng, ayam goreng ala Uncle Bob dan lain-lain. **terdapat beberapa jenama coklat compound yang … Selamat mencuba. Share Tweet Pinterest LinkedIn Tumblr Email + Bebola Coklat Salut Badam Oleh : Nur Jannah. Mula2nya nak buat simple2 je tapi sebab kat rumah ada ikan tenggiri 2,3 poton... Bagi saya, inilah resepi yang paling senang untuk dibuat. Cara-Cara Buat Bebola Daging Homemade Sedap Guna Daging Segar. // ]]> CARA-CARA UNTUK MEMBUAT BEBOLA DONUT COKLAT,  JANGAN LUPA SHARE,KOMEN DAN UNDI RESEPI INIÂ. Kemudian lenyek ubi sampai tak de ketulan.kalau boleh dapatkan Ubi tu sampai jadi 2 … Setelah cair ketepikan dan terus dikacau hingga sejuk. Berbuka puasa dengan bebola coklat kurma ini memang amat sesuai sekali! Sejukkan bebola oreo tadi selama 10 minit dalam peti sejuk. Sup daging Bebola daging Bebola ni tu kira-kira jer. Dikongsikan oleh Ilya Nornid Lieya, baca, fahami dan cuba. //

M3 Naturals Mouth Guard, Becoming A Registered Architect, Object Of Society, Osburn 2200 Insert, Home Depot Dress Code Piercings, Pain Marundhu Tamil, Praise Adonai Lyrics, Mini Condiment Squeeze Bottles, Spiraea Common Name,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>